Menazade.com

مهدی منازاده جزء بهترین مدرس های کشور در حوزه تقویت مهارت های فردی و توسعه شخصی ، با هدف ارتقاء سطح کیفی افراد

Menazade.com

مهدی منازاده جزء بهترین مدرس های کشور در حوزه تقویت مهارت های فردی و توسعه شخصی ، با هدف ارتقاء سطح کیفی افراد


وبسایت مهدی منازاده
مهدی منازاده جزء بهترین مدرس های کشور در حوزه تقویت مهارت های فردی و توسعه شخصی ، با هدف ارتقاء سطح کیفی افراد ، با دوره های مختلف از جمله ارتباط طلایی ، هدف و هدفگذاری ، مدیریت زمان ، قدرت اراده ، 6 قدم برای حل مسئله ، خود عزتمند ، خود کافی ، سوار بر عادت ها و همچنین نوشته هایی مثل عادت ، کلمات زیبا در گفتگو ، نامه ای به خودم ، هوش هیجانی ، نویسنده کتاب به زبان خوش سعی در بهبود مهارت های فردی افراد دارند.

بایگانی
  • ۰
  • ۰

تعریف علمی عذاب وجدان

قبل از هر چیزی باید ببینیم تعریفمون از عذاب وجدان چیه؟تعریف احساس گناه در روانشناسی: عواطف درونی منفی تخریب کننده که منجر به سرزنش خود و میل به مجازات میشود.

 این تعریف شامل چندین قسمت میشود:

  1. عواطف درونی منفی (یعنی اینکه با تفکر درباره آن اتفاق احساسات منفی، حال بد به سراغتان می آید)
  2. تخریب کننده (یعنی اینکه ازجانب شما ظلمی در حق فردی شده و متوجه هستید که این کارتان اشتباه بوده.این اتفاق در حیطه های دیگر زندگی شما تاثیرگذار خواهد بود مثلا:شمایی که درحال رشد در زمینه های شغلی تحصیلی سلامت خانواده و.. هستید بعد از اینکه اتفاقی میافتد و شما دچار عذاب وجدان میشوید حس و حال رسیدگی و انجام دادن برنامه هایتان را از دست میدهید.این بخاطر وجود عواطف منفی درونتان است.)
  3. سرزنش خود (شروع به میکنید به فکر بد کردن و مدام در حال سرزنش خود هستید که چرا این کار را انجام داده ام؟! تاثیر بدی داشت!! کاش انجام نمیدادم!! و..)
  4. میل به جبران یا مجازات(یعنی اینکه شما در حق کسی ظلم یا خیانت کرده اید. و شما برای جبران و مجازات خود، کارها و رفتارهایی را که در حالت عادی انجام نمیدادید قبول می‌کنید و این قبول کردن های که بخاطر مجازات خود بوده روی هم جمع میشود و یک خشم پنهان به وجود می آورد و باعث بروز رفتار هایی میشود که دلیل آن را نمیدانید و باعث نابودی زندگی تان میشود.دلیل حقیقی این رفتار ها همان مجازات هایی است که خودتان برای حل شدن عذاب وجدان هایتان از مسیر دیگری انتخاب کردید و سعی داشتید با این کار به طرف مقابل یه سری امتیاز بدهید و آرامش پیدا کنید.)

ادامه مطلب در سایت menazade

  • ۰۰/۱۲/۱۵
  • mohsen naderi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی